Spel tillbehör

Det finns en hel mängd med olika tillbehör till spelkonsolerna för att förbättra spelkänslan och kunna få en bättre verklighetsupplevelse utav spelet.

Till Wii finns det en hel del olika sporttillbehör som man fäster sin Wii remote i för att få en mer realistisk känsla i sitt spelande. Här finns bland annat en bilratt, tennisrack och hockeyklubba för att bara nämna några. Wii har även släppt en så kallad Balance board, som är tryckkänslig och reagerar på hur man står på den. Med denna kan man bland annat simulera snowboardåkning, backhoppning och yoga. Med det tillhörande spelet Wii Fit Plus så kan du även hålla kolla på din vikt och utföra olika träningspass med blandade övningar.

>> Köp tillbehören till din spelkonsol hos CDON.com

Till Playstation finns det populära spelet SingStar, som styrs med hjälp utav den vaniga handkontrollen och spelets tillhörande mikrofoner. Spelet har givits ut i flera lika versioner med nya låtar, och det senaste tillskottet i singstar-familjen är Singstar Dance, där man även inkluderar Playstations nya Move-kontroll för att kunna sjunga och dansa som en riktig stjärna.

Ett spel som finns till både Playstation och Xbox är Guitar Hero, som också blivit en riktig succé på marknaden. I detta spel använder man sig utav en gitarrformad kontroll, som styrs med hjälp utan knappar på gitarrhalsen och en strängliknande knapp för att få känslan utav äkta gitarrspelande. Detta spel har nu fått en uppföljare i form utav Rock Band, där man tillsammans med sina vänner kan spela gitarr, bas, trummor och sjunga.